A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Згурівський інклюзивно-ресурсний центр Згурівської селищної ради Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

День безпечного інтернету

#день_безпечного_інтернету 7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Це вже 20 День безпечного Інтернету.

19:12 07.02.2023

Починаючи від Дня Святого Миколая і до Водохреща в нашому центрі було людно і гамірно

Ось і закінчилися новорічні та різдвяні свята. Найочікуваніші і мабуть чи найулюбленіші серед людей різного віку, статті і навіть професій. Ці дні протягом багатьох століть щорічно чекають та святкують зовсім різні люди, яких поєднує віра у новорічні дива та очікування кращого, щасливішого, переможного та незабутнього року.

14:35 19.01.2023

Фахівці ІРЦ відвідали освітні заклади Згурівщини.

Інклюзивне навчання в Згурівській громаді. Минулий тиждень в Згурівському інклюзивно-ресурсному центрі видався надзвичайно продуктивним. Щодня фахівці ІРЦ відвідували освітні заклади Згурівщини, які впроваджують інклюзивне навчання у своїх закладах і були присутні на засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами.

14:43 18.01.2023

Зустріч логопедів Згурівщини

12 січня в Згурівському інклюзивно-ресурсному центрі було людно і гамірно. Логопеди загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Згурівщини зібралися за круглим столом та обговорили нагальні питання на тему: « Формування комунікативних здібностей у дітей із затримкою мовленнєвого розвитку».

16:54 12.01.2023

онлайн нарада для директорів інклюзивно-ресурсних центрів за участі заступника голови Київської обласної державної адміністрації Жанни Осипенко

4 січня відбулася  (Zhanna Osipenko) з питань діяльності інклюзивно-ресурсних центрів та проведення моніторингу стану виконання пріоритетних завдань та напрямів діяльності інклюзивно-ресурсних центрів Київської області у 2022 році.

16:42 06.01.2023

Зустріч з Дерій Оленою Василівною - методистом Центру підтримки інклюзивної освіти комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів»

З січня 2023 року Згурівський інклюзивно-ресурсний центр відвідала Дерій Олена Василівна - методист Центру підтримки інклюзивної освіти комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів» з метою консультативно-методичної допомоги відповідно наказу Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 24 11. 2022 № 128 В « Про проведення моніторингу діяльності інклюзивно- ресурсних центрів та надання їм консультативної допомоги».

16:41 03.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень