A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Згурівський інклюзивно-ресурсний центр Згурівської селищної ради Броварського району Київської області

Фахівці ІРЦ відвідали освітні заклади Згурівщини.

Дата: 18.01.2023 14:43
Кількість переглядів: 17

Інклюзивне навчання в Згурівській громаді. Минулий тиждень в Згурівському інклюзивно-ресурсному центрі видався надзвичайно продуктивним. Щодня фахівці ІРЦ відвідували освітні заклади Згурівщини, які впроваджують інклюзивне навчання у своїх закладах і були присутні на засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами.

З приємністю відмічаємо, що педагоги, які задіяні в системі інклюзивної освіти, добре розуміють проблематику навчання дітей з особливими освітніми потребами, ставлять досяжні цілі і успішно іх реалізують. Тішить, що дітям з ООП надається фахова навчальна, корекційно-розвиткова та психологічна допомога.

Засідання команд супроводу проходили в атмосфері співдружності, толерантності, тісній взаємопідтримці однодумців. Бо тільки тісна співпраця педагогів, батьків, фахівців інклюзивно-ресурсного центру і всієї ланки навчального процесу- є запорукою успішного навчання і соціальної адаптації дітей з ООП в суспільство, знаходження ними своєї життєвої ніші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень