A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Згурівський інклюзивно-ресурсний центр Згурівської селищної ради Броварського району Київської області

Зустріч логопедів Згурівщини

Дата: 12.01.2023 16:54
Кількість переглядів: 26

12 січня в Згурівському інклюзивно-ресурсному центрі було людно і гамірно. Логопеди загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Згурівщини зібралися за круглим столом та обговорили нагальні питання на тему: « Формування комунікативних здібностей у дітей із затримкою мовленнєвого розвитку».

Фахівцями ІРЦ був запропонований перелік питань щодо проведення даного заходу. Із вступним словом « Особливості надання послуг дітям з ООП в умовах воєнного стану» виступила директор центру Скринник С. М.

Презентацію щодо формування комунікативних здібностей у дітей із затримкою мовленнєвого розвитку представила логопед інклюзивно-ресурсного центру Аліна Скринник.

Присутніх зацікавив досвід логопеда Лідії Смовської із використанням комп'ютерних ігор при формуванні комунікативних навичок та використання ігрових методів якими охоче поділилася Ірина Логвиненко.

Жваво ділилися педагоги досвідом роботи з даної проблеми. Це логопеди Надія Івахненко, Лариса Клімук, Леся Левон. Дефектолог центру Калина Шипко та психолог центру Олена Буромська.

Тісна співпраця фахівців інклюзивно-ресурсного центру та логопедів Згурівської громади сприяє утвердженню нової філософії суспільства- позитивного ставлення та навчання дітей з особливими освітніми потребами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень