A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Згурівський інклюзивно-ресурсний центр Згурівської селищної ради Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Сяйво духу»

Громадська організація представляє інтереси пацієнтів з розщілиною хребта і гідроцефалією України, є членом Міжнародної Федерації Спіна Біфіда і Гідроцефалії висловлює Вам свою повагу та звертається з наступним.

16:39 02.01.2023

Будьмо толерантними!!

Пам'ятайте, батьки дітей з інвалідністю – так само як і всі батьки, просто люблять своїх дітей А ще вони мають у 6 разів більшу схильність до *депресії*, а кожний п'ятий має ознаки *ПТСР*. Тому, будь ласка, дотримуйтесь цих простих правил спілкування і будьте толерантними!

16:35 28.12.2022

Вдячні Святому Миколаю.

Святий Миколай продовжує тішити малечу і роздавати подарунки..Сьогодні він завітав до інклюзивно—ресурсного центру, де на нього з нетерпінням чекали вихованці..Як же раділи діти яскравому, веселому св.Миколаю, з яким можна потанцювати, поспівати новорічних пісень, несміливо розказати віршик..

16:27 26.12.2022

6 грудня-День Захисників України

Сьогодні вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: здоров'я, світлого настрою, успіхів на всіх фронтах!

08:40 06.12.2022

3 грудня-День людей з інвалідністю

Поряд з нами живуть люди, які з певних причин не можуть забезпечувати себе, доглядати за собою. Чи замислювались ви над тим, як їм живеться? Такі люди не називають себе інвалідами, вони не вимагають до себе жалю. Головне для них- можливість жити, бути в суспільстві, мати доступ до гідної освіти і робочих місць. Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, працівники Згурівського ІРЦ на базі Згурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели годину Милосердя. До проведення заходу були долучені учні 3- А класу разом з учителем Попсуй В. В. Після перегляду мультфільму «Мотузки», що викликав сльози співчуття у присутніх, учасники заходу разом з дітьми обговорили становище людей з особливими потребами, зокрема, дітей в суспільстві і правильну поведінку оточуючих. Милосердя, добро, співчуття, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя таких людей, наповнити їх буття веселковими барвами. Не будьмо байдужими! Будьмо готовими допомогти і співпереживати! Це наше мірило, як зрілого цивілізованого суспільства!!!

08:28 03.12.2022

Консультації для вчителів та вихователів.

Надання консультацій за запитами вчителям загальноосвітніх шкіл та закладів дошкільної освіти, що забезпечують навчання дітей з особливими освітніми потребами, є важливою ланкою роботи інклюзивно-ресурсного центру. Сьогодні фахівці ІРЦ за круглим столом обговорили основні аспекти роботи з дітьми з аутистичним спектром , ознайомили з методичними рекомендаціями щодо навчання дітей з аутизмом та надали практичні рекомендації. які можуть бути використані в роботі педагога .

08:23 07.10.2022

День дошкільника

ВІТАЄМО всіх причетних до виховання, розвитку, догляду дітей. Зі святом, шановні ДОШКІЛЬНИКИ! Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Здоров'я, натхнення, щасливих радісних днів, МИРУ нам і маленьким вихованцям! Діти мають мати щасливе, безтурботне дитинство!

08:18 23.09.2022

День відкритих дверей для ВПО

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ у Всесвітній День Миру- чудова нагода для знайомства внутрішньопереміщених сімей з дітьми із Згурівським інклюзивно ресурсним центром. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета. Адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на території нашої рідної України. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. День розпочався з презентації закладу директором центру Світланою Скринник та знайомства з колективом. Фахівці центру : дефектолог Шипко К. В., логопед Скринник А В., реабілітолог Копиця М. М ознайомили гостей зі специфікою своєї роботи, оснащенням кабінетів. На наступному етапі відвідувачам було представлено фрагменти корекційно-розвивальних занять. Фахівці Аліна Скринник та Марина Копиця провели ритмо гру “Пес Патрон-супергерой України”. Гра дозволила зняти напругу та створити невимушену атмосферу у гостей закладу. Розвивальним заняттям “Слова, що відкривають усі двері” дефектолог ІРЦ Калина Шипко активізувала мовлення дітей та націлила на культуру спілкування. Напрочуд вдалим та доречним, в унісон із воєнним сьогоденням, було ознайомлення з вправами самодопомоги « 4 стихії» та методами психологічного розвантаження, яке так необхідне в даний час. Наступний етап проведення Дня відкритих дверей об»єднав і гостей і працівників ІРЦ за традиційним круглим столом. Розповіді внутрішньопереміщених про лихі часи окупації та вимушене переміщення розчулило до сліз всіх присутніх Завершальним етапом стала акція “Голуб Миру” у супроводі відео-ролику “Я намалюю на папері щасливу дитину”. Дякуємо нашим гостям, що завітали до інклюзивно-ресурсного центру. Бо вся наша робота присвячена турботі про дитину, її навчання та комфортне щасливе дитинство. До нових зустрічей!!!

21:14 21.09.2022

Серпневі конференції

Настав час серпневих конференцій педагогічних працівників..В цьому році вони проходять у важких умовах російсько-української війни.. Співзвучно звучить і тематика « Освіта, освітяни-незламні у війні». Працівники Згурівського інклюзивно-ресурсного центру долучилися до проведення онлайн Міжнародної серпневої педагогічної науково-практичної конференції..Зокрема , локаціїї «Підтримай дитину! (Освіта дітей з особливими освітніми потребами).

08:15 19.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень