A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Згурівський інклюзивно-ресурсний центр Згурівської селищної ради Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Напередодні відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю фахівці Згурівського інклюзивно—ресурсного центру провели круглий стіл на підтримку зменшення супротиву суспільства до дітей з особливими освітніми потребами. Цей день не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. До проведення круглого столу було залучено батьків, громадськість, всіх, кому небайдужі долі цих дітей. Цікавим і повчальним моментом проведення заходу був перегляд та жваве обговорення ролику «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар«єрів». Адже, «жодна дитина не має відчувати себе іншою та бути виключеною з освітніх, культурних і соціальних процесів».

14:45 02.12.2021

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Шановні батьки!  Якщо у вас виникли запитання щодо  фізичного, мовленнєвого чи  інтелектуального розвитку вашої дитини, ви можете  звернутися за консультацією до Згурівського інклюзивно-ресурсного центру. Фахівці  закладу в особі вчителя-дефектолога, вчителя-реабілітолога, вчителя-логопеда та практичного психолога нададуть кваліфіковану допомогу та здійснять, за потреби, комплексну  психолого-педагогічну  оцінку розвитку вашої дитини. Своєчасне виявлення певних труднощів можна подолати спільними зусиллями батьків і педагогів. Будьте уважними і відповідальними до своїх дітей. Наші координати смт. Згурівка, вул,Українська,61. Тел, 04570-5-14-93. Графік роботи: 8.00-16.00. Обідня перерва : 12.00-13.00  

14:39 25.10.2021

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ІНФОРМУВАННЯ ПРО ДЦП

Щорічно в першу середу жовтня відзначається Міжнародний день Дитячого церебрального паралічу (ДЦП). Ми всі різні. Ми по-різному рухаємося, по-різному спілкуємося. Ми бачимо світ з різної точки зору. Наша зовнішність унікальна та неповторна. Але є те, що нас об’єднує – це бажання приймати і віддавати любов. Бажання жити повноцінним життям і бути частиною суспільства. Бажання мріяти. Всесвітній день людей з церебральним паралічем – це рух людей з ДЦП та їх сімей, а також організації, які їх підтримують.

09:22 06.10.2021

ВИЇЗДНИЙ СЕМІНАР З КОЛЕГАМИ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ "БОРИСПІЛЬСКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР"

1 жовтня  фахівці Згурівського інклюзивно-ресурсного центру в рамках  плану роботи на жовтень провели виїзний семінар з колегами  комунальної установи «Бориспільський інклюзивно-ресурсний центр» Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області.

14:48 02.10.2021

УЧАСТЬ ФАХІВЦІВ ІРЦ У ЗАСІДАННЯХ КОМАНД СУПРОВОДУ ДІТЕЙ З ООП

У рамках нового напрямку роботи, визначеного одним з головних для фахівців інклюзивно-ресурсного центру системного кваліфікованого супроводу організації інклюзивного навчання в закладах освіти, фахівці Згурівського ІРЦ надали допомогу командам психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП: ЗДО "Веселка", "ЗДО"Журавка", Жуківського НВК, Згурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів , Старооржицького НВК, Турівського НВК, Усівського НВК, Великокрупільського НВК, Войтівського НВК, Лизогубовослобідського НВК "ЗОШ І - ІІІ ступенів - дитячий садок", Любомирівського НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів - дитячий садок" , Малоберезанського НВО , ОЗНЗ Новоолександрівського НВК.

15:12 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень