A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Згурівський інклюзивно-ресурсний центр Згурівської селищної ради Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

НАШЕ СВЯТО ВИШИВАНКИ!!!

Сумне і водночас веселе свято Вишиванки в цьому році. Працівники Згурівського інклюзивно- ресурсного центру , як зазвичай, долучилися до відзначення цього свята, що вже стало нашою українською традицією. Дуже приємно, що і наші вихованці не були осторонь такого цікавого заходу. У чудових вишиванках викладали з мозаїки мапу України, розмалювали в патріотичні кольори огорожу біля свого будинку, створювали картини з пластиліну. Фахівці Ірц провели обстеження дітей в дитячому садочку. І на завершення - цікава зустріч з гостею-колегинею ІРЦ  з м. Виноградова Закарпатської області Сасин Євгенією Іванівною. 

16:03 19.05.2022

СПІВПРАЦЯ ІРЦ З ЗАКЛАДАМИ ОСВІТИ

Розпочалися підсумкові засідання команд супроводу. 18 травня у Згурівській ЗОШ І-ІІІ ступеня  зібралися педагоги, що задіяні в реалізації інклюзивного навчання в закладі, щоб підвести підсумки  роботи з  дітьми з особливими освітніми потребами. У закладі 8 дітей навчається за інклюзивною формою навчання. Всі ці діти за заявами батьків були обстежені фахівцями (консультантами)  Згурівського інклюзивно-ресурсного центру на встановлення освітніх потреб. За результатами здійснення комплексної оцінки  розвитку дитини  були сформовані висновки з рекомендаціями, а на засіданні команди супроводу  колегіально з педагогами були надані рівні підтримки щодо навчання кожної окремої дитини. Сьогодні вчителі, асистенти вчителів звітували про навчання дітей з ООП, зазначалися найменші навіть незначні досягнення та були окреслені шляхи подолання  труднощів у навчанні цих  дітей. По кожній дитині приймалось індивідуальне рішення на рахунок подовження чи зміни рівня підтримки. Дані засідання команди супроводу були оформлені відповідними протоколами. Така підсумкова робота є напрочуд продуктивною і ефективною і сприяє успішній роботі у навчанні дітей з ООП та співпраці всіх ланок, що задіяні в інклюзивній формі  навчання дітей з особливими освітніми потребами.

15:37 19.05.2022

АКЦІЯ ДО ДНЯ ВИШИВАНКИ "ОДЯГНИ ВИШИВАНКУ - ПІДТРИМАЙ ЗАХИСНИКА!"

Цьогоріч, 19 травня ми святкуємо День Вишиванки. Вишиванка це наш оберіг!  Це символ вільного, незалежного, незламного, патріотичного Українського народу!  І в цей день, в тяжкий для України час, кожен українець прагне підтримати свою Країну!  Свою Націю! Свою Батьківщину! Фахівці Згурівського інклюзивно-ресурсного центру разом зі своїми вихованцями та родинами долучаються до акції " Одягни вишиванку-підтримай захисника!"  З днем вишиванки, наша Україно! То ж шановні батьки, ми з нетерпінням чекаємо від вас фото  у вишиванках, або ж малюнків чи виробів з елементами узорів вишивки.

14:01 18.05.2022

ВИЇЗДНЕ ЗАСІДАННЯ ФАХІВЦІВ ІРЦ У ЗДО "ВЕСЕЛКА"

Згурівський інклюзивно-ресурсний центр продовжив свою роботу в умовах воєнного стану.  Вчора, 10.05.2022 в приміщенні ЗДО «Веселка» відбулось обстеження дітей за заявами батьків про встановлення освітніх потреб. Дошкільний заклад створив всі необхідні умови та надав приміщення ресурсної кімнати, логопедичного кабінету для ефективного обстеження дітей та здійснення комплексної оцінки розвитку дитини. На світлинах - робочі моменти зустрічі за круглим столом з батьками дітей та написання звернення (заяви) мамою дитини.

14:56 11.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень