A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Згурівський інклюзивно-ресурсний центр Згурівської селищної ради Броварського району Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

ОНЛАЙН НАРАДА ФАХІВЦІВ ЗГУРІВСЬКОГО ІРЦ З ПЕДАГОГАМИ

І ще раз про інклюзивну освіту.... 18 лютого фахівці Згурівського інклюзивно-ресурсного центру провели онлайн нараду з педагогами, що впроваджують інклюзивну освіту в навчальних закладах. Важливими питаннями було обговорення написання індивідуальних програм розвитку, модифікація та адаптація навчально-виховного процесу для дітей з ООП. Вкотре наголошувалось про неминучі виклики та шляхи їх подолання.

14:45 18.02.2022

НОВЕ В ІНКЛЮЗИВНІЙ ОСВІТІ

Для забезпечення рівного доступу до якісної освіти Міністерством освіти і науки України та інститутом спецпедагогіки та психології ім. Миколи Ярмаченка НАПН України розроблено характеристику освітніх труднощів та рівні підтримки відповідно до індивідуальних потреб та можливостей учнів з особливими освітніми потребами. П»ять категорій освітніх труднощів (інтелектульні, функціональні, фізичні, навчальні, соціоадаптаційні) забезпечують відповідно п»ять рівнів надання підтримки. Це нова філософія надання освітніх послуг дітям з ООП.

11:56 17.01.2022

НОВОРІЧНА КАЗКА У ЗГУРІВСЬКОМУ ІРЦ

   Новий рік, мабуть, єдине феєрично казкове свято, що приносить радість та посмішки не лише дітям, а й дорослим. Свято, коли загадують  бажання, вірять в чудеса і тремтливо очікують на їх здійснення. Коли радісний сміх, веселий передзвін колядок і щедрівок, щирі привітання і побажання, а головна героїня цього дійства — прикрашена ялинка!

11:51 24.12.2021

СПІВПРАЦЯ ЗГУРІВСЬКОГО ІРЦ З ЦПРПП ТА ЗЗСО

 10 грудня  2021 року директор Згурівського інклюзивно-ресурсного центру Світлана Скринник та фахівець Згурівського  ІРЦ Олена Толок взяли участь у інструктивно-методичній нараді заступників директорів закладів загальної середньої освіти, який проводився центром професійного розвитку педагогічних працівників. Для них було представлена виставка навчальної та методичної літератури для роботи з дітьми ООП та детально розглянуто новий порядок організації інклюзивного навчання в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, яким  вони будуть керуватися з 1 січня 2022 року.

14:11 10.12.2021

УЧАСТЬ ФАХІВЦІВ ЗГУРІВСЬКОГО ІРЦ У МІЖНАРОДНОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ КОНСИЛІУМІ

3 грудня фахівці Згурівського інклюзивно-ресурсного центру взяли участь у Міжнародному педагогічному консиліумі «Регіональна стратегія розвитку інклюзивної освіти в Київській області» у рамках україно-австрійського проєкту ОeAD (Австрійська служба міжнародної співпраці в галузі освіти і досліджень)  Спікери заходу: Бендерець Н.М., Часнікова О.В., Луценко Т.М. спільно з МОН, ДОН КОДА, дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

10:28 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень