A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Згурівський інклюзивно-ресурсний центр Згурівської селищної ради Броварського району Київської області

Зустріч з Дерій Оленою Василівною - методистом Центру підтримки інклюзивної освіти комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів»

Дата: 03.01.2023 16:41
Кількість переглядів: 37

З січня 2023 року Згурівський інклюзивно-ресурсний центр відвідала Дерій Олена Василівна - методист Центру підтримки інклюзивної освіти комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів» з метою консультативно-методичної допомоги відповідно наказу Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 24 11. 2022 № 128 В « Про проведення моніторингу діяльності інклюзивно- ресурсних центрів та надання їм консультативної допомоги».

В ході робочої зустрічі Олена Василівна детально ознайомилась із відповідністю змісту діяльності Згурівського ІРЦ щодо нормативних документів та рекомендаційних матеріалів у період воєнного стану, станом виконання та дотриманням безпечних умов перебування відвідувачів і педагогічних працівників центру, організацією навчання дітей з ООП в закладах освіти на території Згурівської громади. Спеціалістом було відмічено результативну роботу центру в цьому напрямі та вказано на шляхи її вдосконалення.

Слід зазначити, що тісна співпраця Згурівського інклюзивно-ресурсного центру та обласного Центру підтримки інклюзивної освіти є запорукою успішної роботи з питань впровадження інклюзивної освіти та навчання дітей з особливими освітніми потребами у Згурівській територіальній громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень