A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Згурівський інклюзивно-ресурсний центр Згурівської селищної ради Броварського району Київської області

«Ресурсна кімната в закладі освіти та в інклюзивно-ресурсному центрі як один із засобів комфортної соціалізації дітей з особливими освітніми потребами»

Дата: 19.11.2020 16:38
Кількість переглядів: 98

18 листопада 2020 року відповідно до плану роботи КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» центром підтримки інклюзивної освіти спільно з педагогами  КУ «Узинський інклюзивно-ресурсний центр» Узинської міської ради в режимі online (на платформі ZOOM) був проведений тренінг для фахівців інклюзивно-ресурсних центрів Київської області

«Ресурсна кімната в закладі освіти та в інклюзивно-ресурсному центрі як один із засобів комфортної соціалізації дітей з особливими освітніми потребами»

З вітальним словом до присутніх звернулись завідувачка центру підтримки інклюзивної освіти Т.М. Луценко та директорка КУ «Узинський інклюзивно-ресурсний центр» В.В. Полякова.

Спікерами було акцентовано увагу на використанні ресурсної кімнати у формуванні навичок життєвої компетентності та соціалізації дітей з особливими освітніми потребами  засобами комплексної корекційно-розвиткової роботи та освіти. Даний напрямок  сприяє творчому вихованню; вмінню працювати в колективі, розвитку комунікативних навичок; забезпечує формування пізнавальної, практичної, творчої компетентностей;  інтеграцію дітей з особливими освітніми потребами до освітнього процесу та  у життя шкільної спільноти, розширення соціального досвіду через відкриття себе та своє ставлення до світу. (презентація)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень